Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Paula’s Choice, Inc. από τη Conopco, Inc.
07/01/2022


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Paula’s Choice, Inc. από τη Conopco, Inc.

Η Conopco, Inc., η οποία εμπορεύεται ως Unilever, είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους Νόμους της Νέας Υόρκης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Η μητρική εταιρεία του ομίλου εταιρειών στον οποίο ανήκει η Conopco, Inc., είναι η Unilever plc. Η Unilever plc είναι δημόσια εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους Νόμους της Αγγλίας και της Ουαλίας. Η Unilever προμηθεύει ταχέως κινούμενα καταναλωτικά αγαθά (fast-moving consumer goods). Οι κύριες επιχειρήσεις της είναι στους τομείς των τροφίμων, οικιακής φροντίδας και προσωπικής φροντίδας.

Η Paula's Choice, Inc., εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους Νόμους του Ντελαγουεαρ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δραστηριοποιείται στην κατασκευή και πώληση προϊόντων φροντίδας δέρματος, καλλυντικών και καθαρισμού μαλλιών και τα πωλεί κυρίως στο Διαδίκτυο, διαμέσου της ιστοσελίδας της και μέσω ιστοτόπων τρίτων, δια- μέσου τρίτων λιανοπωλητών με τους οποίους η Paula’s Choice διατηρεί συνεργασίες όπως και τοπικών διανομέων.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου