Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Playtech plc από την Aristocrat Leisure Limited, μέσω της Aristocrat (UK) Holdings Limited
04/01/2022


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την προτεινόμενη απόκτηση από την Aristocrat Leisure Limited του μετοχικού κεφαλαίου της Playtech plc, μέσω της Aristocrat (UK) Holdings Limited.

Η Aristocrat Leisure Limited είναι εταιρεία που έχει συσταθεί σύμφωνα με τους νόμους της Αυστραλίας. Η Aristocrat είναι μία παγκόσμια εταιρεία περιεχομένου και τεχνολογίας παιχνιδιών (gaming content and technology) και εκδότης παιχνιδιών για κινητά. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων, συστημάτων διαχείρισης καζίνο και δωρεάν παιχνιδιών για κινητά.

Η Aristocrat (UK) Holdings Limited είναι μια ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, εξ ολοκλήρου θυγατρική της Aristocrat, η οποία έχει συσταθεί στην Αγγλία και Ουαλία για σκοπούς πραγματοποίησης της προτεινόμενης πράξης.

Η Playtech plc είναι μια εταιρεία που έχει συσταθεί στη Νήσο του Μαν και είναι πάροχος τεχνολογίας που αναπτύσσει πλατφόρμες και περιεχόμενο για την παγκόσμια βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Η κύρια δραστηριότητα της Playtech είναι η παροχή λογισμικού για διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια (supply of online gambling software), προσφέροντας λύσεις με προστιθέμενη αξία στους κορυφαίους φορείς του κλάδου.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου