Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της Victoria Group D.O.O. και της Sojaprotein D.O.O. από την Archer Daniels Midland Europe B.V.
15/09/2021


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση από την Archer Daniels Midland Europe B.V. μετοχικού κεφαλαίου της Victoria Group D.O.O. και της Sojaprotein D.O.O..

Η Archer Daniels Midland Europe B.V. είναι ιδιωτική εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ολλανδίας. Η Archer ανήκει εξ ολοκλήρου στην Αrcher Daniels Midland Company (η Archer Daniels Midland Company και οι θυγατρικές της από κοινού, η «ADM»), δημόσια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, εγγεγραμμένη στην Πολιτεία του Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ADM μετατρέπει φυσικά προϊόντα σε βασικά τρόφιμα, βιώσιμα, ανανεώσιμα βιομηχανικά προϊόντα και μια ποικιλία συστατικών τροφίμων και ποτών και λύσεων για τρόφιμα και ποτά, συμπληρώματα, διατροφή για κατοικίδια και κτηνοτροφία.

Η Victoria Group D.O.O. είναι ιδιωτική εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Σερβίας. Η Victoria Group, με την εφαρμογή της Συναλλαγής δεν θα έχει δραστηριότητες και θα κατέχει μόνο μετοχικό κεφάλαιο της Sojaprotein.

Η Sojaprotein D.O.O. είναι ιδιωτική εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Σερβίας. Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία αποκλειστικά μη-γενετικά τροποποιημένων (μη ΓΤΟ) φασολιών σόγιας σε προϊόντα σόγιας για ανθρώπινη κατανάλωση, συμπεριλαμβανομένων των φρυγανισμένων αλεύρων σόγιας και κόκκων με πλήρες λίπος, ημι-λιπαρών και αποβουτυρωμένων, ελαφρώς φρυγανισμένων αλεύρων σόγιας και κόκκων, αλεύρων σόγιας λεκιθίνης, αλεύρων σόγιας πλήρους λίπους με ενεργό ένζυμο, λειτουργικών μειγμάτων για την βιομηχανία τροφίμων, προϊόντων με σύσταση σόγιας, παραδοσιακών συμπυκνωμάτων σόγιας, συμπυκνωμάτων με σύσταση σόγιας για τρόφιμα, ακατέργαστου αποκομμιωμένου ελαίου σόγιας και ακατέργαστης λεκιθίνης σόγιας και της παραγωγής χορτοφαγικού πατέ για ζωοτροφές, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής γευμάτων σόγιας, ακατέργαστου αποκομμιωμένου σογιέλαιου, φρυγανισμένων αλεύρων σόγιας και κόκκων, παραδοσιακών συμπυκνωμάτων πρωτεΐνης σόγιας για ζωοτροφές, ακατέργαστου αποκομμιωμένου ελαίου σόγιας και μελάσα σόγιας.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου