Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση από την CVC Capital Partners SICAV-FIS S.A. μετοχικού κεφαλαίου της SI Foods Holdings Ltd, μέσω της Vivartia Holdings Single-Member Societe Anonyme
04/01/2024


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση από την CVC Capital Partners SICAV-FIS S.A. μετοχικού κεφαλαίου της SI Foods Holdings Ltd, μέσω της Vivartia Holdings Single-Member Societe Anonyme.

Η CVC, μαζί με τις θυγατρικές τις και την CVC Capital Partners Advisory Group Holding Foundation και τις θυγατρικές της, αποτελούν το «Δίκτυο CVC». Οι δραστηριότητες του Δικτύου CVC περιλαμβάνουν την παροχή επενδυτικών συμβουλών και/ή διαχείριση επενδύσεων εκ μέρους ορισμένων κεφαλαίων και επενδυτικών πλατφόρμων.

Η Vivartia Holdings Single-Member Societe Anonyme είναι εταιρεία συμμετοχών δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας και ελέγχεται από τα ταμεία CVC. Η Vivartia παρέχει υπηρεσίες συμβούλων και διαχείρισης στις εταιρείες του Ομίλου Vivartia. Οι κύριες δραστηριότητες του Ομίλου Vivartia είναι (i) η παραγωγή και διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως γάλα και παρεμφερή προϊόντα γιαουρτιού και χυμών φρούτων, (ii) εστιατόρια ταχείας εστίασης (ΕΤΕ) και καφέ-ζαχαροπλαστεία, και (iii) η παραγωγή και διανομή κατεψυγμένων τροφίμων όπως λαχανικά, έτοιμες συνταγές/γεύματα, σαλάτες και κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης.

Η SI Foods Holdings Ltd είναι εταιρεία, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Στόχος ελέγχει τηn εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. - ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. Η εν λόγω εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, η δραστηριότητα της οποίας αφορά κυρίως σε τυροκομικά προϊόντα και προϊόντα γιαουρτιού. Η εταιρεία παράγει και εμπορεύεται φέτα και άλλα μαλακά τυριά, ημίσκληρα τυριά, σκληρά τυριά, τριμμένα τυριά, γιαούρτι και βούτυρο, καθώς και φρέσκο παστεριωμένο γάλα και σοκολατούχο γάλα.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου