Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Maui Jim Inc. από την Kering Eyewear S.p.A., μέσω της Huipu Corp.
15/06/2022


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Maui Jim Inc. από την Kering Eyewear S.p.A., μέσω της Huipu Corp.

Η Kering Eyewear S.p.A. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ιταλίας. Οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες περιλαμβάνουν το χονδρικό εμπόριο γυαλιών ηλίου, συνταγογραφούμενων σκελετών και γενικά προϊόντων και υλικών στον τομέα των γυαλιών και των οπτικών αξεσουάρ. Ανήκει στον παγκόσμιο Όμιλο Kering, με επικεφαλής την Kering S.A.. Η Kering S.A. είναι πολυεθνική εταιρεία με έδρα την Γαλλία, η οποία ειδικεύεται στα είδη πολυτελείας και ειδικότερα διαθέτει μία σειρά από πολυτελείς μάρκες στον τομέα της μόδας, των δερμάτινων ειδών, των κοσμημάτων και των ρολογιών.

Η Huipu Corp. είναι εταιρεία ειδικού σκοπού, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Ντέλαγουερ των ΗΠΑ. Είναι άμεσα αποκλειστική θυγατρική της Kering Eyewear S.p.A. και συστάθηκε με αποκλειστικό σκοπό την απόκτηση της Maui Jim Inc. από την Kering Eyewear.

Η Maui Jim Inc. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Ιλινόι των ΗΠΑ. Η Maui Jim Inc. είναι ιδιωτικός κατασκευαστής γυαλιών που επικεντρώνεται στην αμερικανική αγορά γυαλιών υψηλής ποιότητας. Ειδικότερα, ασχολείται κυρίως με τον σχεδιασμό και την διανομή γυαλιών ηλίου ενώ παράλληλα σχεδιάζει και πωλεί υποθαλάσσια γυαλιά, οπτικούς φακούς και σκελετούς.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου