Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την εξαγορά μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Alliance Oil Company Ltd από τις εταιρείες Lambros Overseas SA και OSJC Alliance Group, μέσω της Alford Financial Ltd
27/11/2013

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την προτεινόμενη εξαγορά μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Alliance Oil Company Ltd (στο εξής η «Alliance Oil») από τις εταιρείες Lambros Overseas SA και OSJC Alliance Group, μέσω της Alford Financial Ltd.

Η Lambros Overseas SA αποτελεί εταιρεία συμμετοχών σε ένα αριθμό εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων η εμπορία πετρελαιοειδών.

Η OSJC Alliance Group δραστηριοποιείται αποκλειστικά τη Ρωσία και οι δραστηριότητες της περιλαμβάνουν τις επενδύσεις και την κατασκευή ακίνητης ιδιοκτησίας, ένα εργοστάσιο παραγωγής κεραμικών και δύο επιχειρήσεις εκτύπωσης και δημοσίευσης.

H Alford ανήκει στην εταιρεία Geltome Ltd και οι δύο εταιρείες δημιουργήθηκαν για τους σκοπούς της παρούσας συγκέντρωσης. Η Geltome Ltd ανήκει έμμεσα στις Lambros Overseas SA και OSJC Alliance Group.

H Alliance Oil είναι εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης. Αποτελεί εταιρεία παραγωγής και εκμετάλλευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου με επιχειρήσεις στη Ρωσία και το Καζακστάν.
  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου