Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Worldwide Vision Limited από την The Blackstone Group Inc., μέσω των Buzz Holdings L.P. και Buzz Merger Sub Ltd.
10/12/2019


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Worldwide Vision Limited από την The Blackstone Group Inc., μέσω των Buzz Holdings L.P. και Buzz Merger Sub Ltd.

Η The Blackstone Group Inc., αποτελεί εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και λειτουργεί ως μια εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων.

Η Worldwide Vision Limited αποτελεί εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους των Βερμούδων. Η εν λόγω εταιρεία αποτελεί μητρική του ομίλου ο οποίος δραστηριοποιείται στην κατασκευή, κατοχή και διαχείριση διαδικτυακών πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών για σύνδεση, γνωριμίες και παντρολογήματα, μέσω κινητών τηλεφώνων και τάπλετ κάτω από μια αναπτυσσόμενη οικογένεια επωνυμιών (brands) οι οποίες περιλαμβάνουν το Badoo, το Bumble, το Chappy, και το Lumen.

Οι εταιρείες Buzz Holdings L.P., Inc. και Buzz Merger Sub Ltd αποτελούν εταιρείες ειδικού σκοπού οι οποίες συστάθηκαν για τους σκοπούς της συγκέντρωσης.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου