Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της Cengage Learning Holding II, Inc. από την McGraw-Hill Education, Inc
23/10/2019


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Cengage Learning Holding II, Inc. από το επενδυτικό ταμείο Apollo Management L.P. μέσω της ελεγχόμενης εταιρείας McGraw-Hill Education, Inc..

Η Cengage Learning Holding II, Inc. (προηγουμένως γνωστή ως Thomson Learning, όταν αυτή άνηκε στην Thomson Corporation) είναι εκπαιδευτική επιχείρηση η οποία είναι δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας της Μασαχουσέτης των Η.Π.Α.

Η Apollo Management L.P. είναι επενδυτικό ταμείο το οποίο επενδύει σε εταιρείες και σε χρέος που εκδίδεται από εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες παγκοσμίως όπως στους τομείς των χημικών, ασφαλίσεων, χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, φωτισμού και επιχειρήσεων ψυχαγωγίας.

Η McGraw-Hill Education, Inc., είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας Ντελαγουέαρ των Η.Π.Α. Η McGraw-Hill Education, Inc., είναι πάροχος μαθησιακών λύσεων που επικεντρώνονται στο αποτέλεσμα, παρέχοντας επιμελημένο περιεχόμενο και ψηφιακά μαθησιακά εργαλεία και πλατφόρμες σε μαθητές στην ανώτερη εκπαίδευση, σε σχολικές περιφέρειες από προ-νηπιαγωγική εκπαίδευση μέχρι την τελική τάξη της μέσης εκπαίδευσης, καθώς και σε μια ευρεία ποικιλία ακαδημαϊκών ινστιτούτων, επαγγελματιών και εταιρειών.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου