Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ν.Θ. Κουρούσιης Λτδ από την εταιρεία Olympus Foods (Cyprus) Ltd
07/11/2022


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ν.Θ. Κουρούσιης Λτδ από την εταιρεία Olympus Foods (Cyprus) Ltd.

Η Olympus Foods (Cyprus) Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Olympus είναι θυγατρική της ελληνικής εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διάθεση στην Κυπριακή αγορά προϊόντων της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε..

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Είναι Ανώνυμη Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και χυμών. Οι κύριες ομάδες προϊόντων τις οποίες παράγει η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. και οι θυγατρικές της είναι: Τυροκομικά – Βούτυρο (Λευκά και κίτρινα τυριά, τυριά τυρογάλακτος, τυριά σκληρά, βούτυρο), Γαλακτοκομικά (Φρέσκο γάλα, γάλα υψηλής παστερίωσης (ESL), γάλα μακράς διαρκείας (UHT) σοκολατούχο γάλα, ξινόγαλα, κρέμα γάλακτος, επιδόρπια γάλακτος), Χυμοί (φρέσκοι χυμοί), Γιαούρτια-Επιδόρπια γιαουρτιού (γιαούρτι, υποπροϊόντα γιαουρτιού), Φυτικά προϊόντα, Τσάι του βουνού, Αναψυκτικά, Ανθρακούχο νερό.

Η Ν.Θ. Κουρούσιης Λτδ είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η εν λόγω εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή και το εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων. Συγκεκριμένα, παράγει προϊόντα τα οποία εμπορεύονται με το δικό της εμπορικό σήμα όσο και προϊόντα τα οποία τα παράγει εκ μέρους πελατών της (private label products). Οι ομάδες προϊόντων στις οποίες δραστηριοποιείται η Ν.Θ. Κουρούσιης Λτδ είναι γιαούρτι, χαλλούμι, αναρή, κεφίρ και αιράνι.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου