Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με απόκτηση τoυ μετοχικού κεφαλαίου της Intersect ENT, Inc. από την Medtronic, Inc.
25/10/2021


Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται στη βάση των προνοιών του άρθρου 10(4) των περί Ελέγχου των Συγκεντρώσεων των Επιχειρήσεων Νόμου του 2014.

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι η Medtronic, Inc.με κοινοποίηση της προς την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού γνωστοποίησε ότι πρόκειται να προβεί σε απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της Intersect ENT, Inc..

Η Medtronic, Inc. είναι μια εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Μινεάπολη των ΗΠΑ, η οποία είναι παγκόσμια εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού και τεχνολογίας και έχει ως αποστολή της να συμβάλει στην ανθρώπινη ευημερία με την εφαρμογή της βιοϊατρικής μηχανικής στην έρευνα, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση προϊόντων για την ανακούφιση του πόνου, την αποκατάσταση της υγείας και την παράταση της ζωής. Τα προϊόντα της αντιμετωπίζουν περίπου 70 καταστάσεις υγείας.

Στόχο στην παρούσα πράξη συγκέντρωσης αποτελεί η Intersect ENT, Inc., εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η οποία είναι εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας αφιερωμένη στην προώθηση της θεραπείας ορισμένων καταστάσεων παραρρινοκολπίτιδας (sinus) μέσω καινοτομίας στηριζόμενης σε δεδομένα, παρέχοντας στους γιατρούς λύσεις για να ξεπεράσουν τις κλινικές προκλήσεις και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών. Η Intersect παράγει βιοαπορροφήσιμα εμφυτεύματα παραρρινίων κόλπων που χρησιμοποιούνται σε μετεγχειρητικά χειρουργεία παραρρινίων κόλπων για τη μείωση της φλεγμονής μέσω της χορήγησης φαρμάκων.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου