Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Vivera Topholding B.V. από τη JBS S.A.,μέσω της Plantera Holdings B.V.
27/05/2021


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Vivera Topholding B.V. από τη JBS S.A., μέσω της Plantera Holdings B.V.

H Vivera Topholding B.V. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ολλανδίας. Η Vivera Topholding B.V δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυτικών προϊόντων διατροφής, ψήγματα και tofu.

Η JBS S.A. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας. Η JBS S.A. δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων βοδινού κρέατος, πρωτογενών και μεταποιημένων προϊόντων κοτόπουλου και χοιρινού κρέατος, δερμάτων και άλλων μερών βοοειδών, καθώς και έτοιμων γευμάτων. Η JBS δραστηριοποιείται επίσης στους τομείς του βιοντίζελ, του κολλαγόνου, των φυσικών περιβλημάτων για αλλαντικά, την υγιεινή και τον καθαρισμό, τις μεταλλικές συσκευασίες, τις μεταφορές και τις λύσεις διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Η Plantera Holdings B.V. ελέγχεται έμμεσα από την JBS S.A. και δημιουργήθηκε ως εταιρεία χαρτοφυλακίου για να αποκτήσει την Vivera Topholding B.V.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου