Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της Münker Metallprofile GmbH από την ArcelorMittal S.A., μέσω της ArcelorMittal Construction Deutschland GmbH.
07/05/2019


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Münker Metallprofile GmbH («Münker») από την ArcelorMittal S.A. («ArcelorMittal»), μέσω της ArcelorMittal Construction Deutschland GmbH («ArcelorMittal Construction»).

Η ArcelorMittal είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (MT), του Άμστερνταμ (MT), του Παρισιού (MT), του Λουξεμβούργου (MT) και των Ισπανικών Χρηματιστηρίων της Βαρκελώνης, του Μπιλμπάο, της Μαδρίτης και της Βαλένθια. Η ArcelorMittal είναι η ιθύνουσα εταιρεία της ArcelorMittal Group που παράγει επίπεδα προϊόντα χάλυβα, μακρά προϊόντα χάλυβα καθώς και σωλήνες και σωληνάρια για διάφορες εφαρμογές. Η ArcelorMittal Group παράγει εκτός από προϊόντα χάλυβα, διάφορα είδη εξορυκτικών προϊόντων.

Η ArcelorMittal Construction είναι εξ ολοκλήρου θυγατρική εταιρεία της ArcelorMittal, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Γερμανίας και δραστηριοποιείται στην Κύπρο μέσω θυγατρικών της εταιρειών στην παραγωγή και στις άμεσες πωλήσεις κατασκευών χάλυβα.

Η Münker είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Γερμανίας και αποτελεί ένα ανεξάρτητο κατασκευαστή εξαρτημάτων για ελαφρές μεταλλικές κατασκευές στη Γερμανία. Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την απευθείας πώληση κατασκευών από χάλυβα.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου