Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση κοινού ελέγχου της Aphrodite Hills Resort Limited από τις εταιρείες MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited και W.R.A. Consultants Ltd
14/09/2022


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την προτεινόμενη απόκτηση κοινού ελέγχου της Aphrodite Hills Resort Limited (στο εξής η «Aphrodite Hills») από τις MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited (στο εξής η «MHV») και W.R.A. Consultants Ltd (στο εξής η «W.R.A.»).

Η MHV είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στους τομείς της φιλοξενίας, του τουρισμού και των ακινήτων. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αποτελείται από ξενοδοχειακά συγκροτήματα και αναπτύξεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η MHV κατέχει και διαχειρίζεται πολυτελή θέρετρα όπως το Parklane Luxury Collection Resort & Spa, The Landmark Nicosia και Aphrodite Hills Resort καθώς και το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι. Στον τομέα των ακινήτων, η MHV έχει αποκτήσει έργα όπως το Park Tower και τις οικιστικές μονάδες στο Aphrodite Hills.

Η W.R.A. αποτελεί εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και είναι μητρική της Aesara Investment Ltd, η οποία κατέχει και διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Atlantica Mare Village Ayia Napa στην Αγία Νάπα.

Ο Στόχος στην προτεινόμενη συγκέντρωση είναι η Aphrodite Hills, εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στην ανάπτυξη θερέτρων και χώρων αναψυχής καθώς και στη διαχείριση και εκμετάλλευση ξενοδοχειακών καταλυμάτων. Η Aphrodite Hills κατέχει, διαχειρίζεται και λειτουργεί το ξενοδοχείο Aphrodite Hills Resort Hotel στην επαρχία Πάφου. Επιπρόσθετα, η AHRL δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και πώληση και/ή εκμίσθωση ακινήτων, στη λειτουργία γηπέδου γκολφ, στην ενοικίαση καταστημάτων εντός του θέρετρου, στην ενοικίαση επαύλεων και διαμερισμάτων που βρίσκονται στο θέρετρο καθώς και στη διαχείριση ακινήτων και συναφών υπηρεσιών προς τους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές του ξενοδοχείου Aphrodite.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου