Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Tapjoy, Inc. από την ironSource Ltd μέσω της ironSource Sonic Inc.
09/11/2021


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με απόκτηση τoυ μετοχικού κεφαλαίου της Tapjoy, Inc. από την ironSource Ltd.

Η ironSource Ltd είναι μια κορυφαία επιχειρηματική πλατφόρμα που επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου για κινητές συσκευές να ευημερήσουν στην οικονομία εφαρμογών (app economy). Επιτρέπει κυρίως στους δημιουργούς εφαρμογών να μετατρέψουν τις εφαρμογές τους σε επεκτάσιμες, επιτυχημένες επιχειρήσεις μέσω λύσεων που τους επιτρέπουν να επικεντρωθούν στη δημιουργία εφαρμογών και την εμπειρία χρήστη και τους παρέχει την υποδομή για την επέκταση της επιχείρησής τους στην οικονομία εφαρμογών.

Η ironSource Sonic Inc. αποτελεί μια νεοσυσταθείσα εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Delaware των ΗΠΑ, η οποία ανήκει έμμεσα στην ironSource Ltd.

Η Tapjoy, Inc. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Delaware των ΗΠΑ και αποτελεί πλατφόρμα διαφημίσεων για κινητές συσκευές και δημιουργίας εισοδημάτων από εφαρμογές, που συνδυάζει διαφημίσεις για κινητές συσκευές (mobile advertising), έρευνες αγοράς και λύσεις δημιουργίας εισοδημάτων από εφαρμογές. Οι διαφημιστές τοποθετούν διαφημίσεις με την Tapjoy και η Tapjoy εμφανίζει αυτές τις διαφημίσεις πάνω στις εφαρμογές των εκδοτών (publishers) στους χρήστες. Εάν ένας χρήστης ολοκληρώσει την προσφορά της διαφήμισης, ο διαφημιστής ενημερώνει την Tapjoy, η οποία στη συνέχεια ανταμείβει τον χρήστη.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου