ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα

Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Industrias Titan, S.A.U. από τη Akzo Nobel Coatings, S.L.
03/11/2020

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι η εταιρεία Akzo Nobel Coatings, S.L., με κοινοποίησή της προς την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, γνωστοποίησε ότι προτίθεται να προβεί στην απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Industrias Titan, S.A.U..

Η Akzo Nobel Coatings, S.L. αποτελεί εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ισπανίας και είναι μέρος του ομίλου Akzo Nobel. O όμιλος Akzo Nobel εξειδικεύεται στη παραγωγή και προμήθεια μεγάλης ποικιλίας διακοσμητικών και βιομηχανικών επιχρισμάτων. Η Akzo Nobel Coatings δραστηριοποιείται στην αγορά διακοσμητικών επιχρισμάτων κάτω από διαφορετικές μάρκες, με πιο γνωστές τις Bruguer®, Procolor®, Sikkens®, Xylazel® και Xyladecor®. Οι υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου δραστηριοποιούνται στα βιομηχανικά επιχρίσματα, συμπεριλαμβανομένων των επιχρισμάτων σκόνης, θαλάσσιας προστασίας και προστασίας σκαφών, αεροδιαστημικών επιχρισμάτων, βαφών αυτοκινήτων, επιχρισμάτων ξύλου και ειδικών επιχρισμάτων.

H Industrias Titan S.A.U. αποτελεί εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ισπανίας και δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών της στην κατασκευή και εμπορευματοποίηση χρωμάτων (paints), σμάλτων (enamels) και βερνικιών (varnishes). Ο όμιλος Titan δραστηριοποιείται στην κατασκευή και πώληση διακοσμητικών επιχρισμάτων, προστατευτικών επιχρισμάτων και πληρωτικών (fillers).

_______________________________________________
Πνευματικά Δικαιώματα © Κυπριακή Δημοκρατία 2021,
Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής