Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Industrias Titan, S.A.U. από τη Akzo Nobel Coatings, S.L.
03/11/2020


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι η εταιρεία Akzo Nobel Coatings, S.L., με κοινοποίησή της προς την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, γνωστοποίησε ότι προτίθεται να προβεί στην απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Industrias Titan, S.A.U..

Η Akzo Nobel Coatings, S.L. αποτελεί εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ισπανίας και είναι μέρος του ομίλου Akzo Nobel. O όμιλος Akzo Nobel εξειδικεύεται στη παραγωγή και προμήθεια μεγάλης ποικιλίας διακοσμητικών και βιομηχανικών επιχρισμάτων. Η Akzo Nobel Coatings δραστηριοποιείται στην αγορά διακοσμητικών επιχρισμάτων κάτω από διαφορετικές μάρκες, με πιο γνωστές τις Bruguer®, Procolor®, Sikkens®, Xylazel® και Xyladecor®. Οι υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου δραστηριοποιούνται στα βιομηχανικά επιχρίσματα, συμπεριλαμβανομένων των επιχρισμάτων σκόνης, θαλάσσιας προστασίας και προστασίας σκαφών, αεροδιαστημικών επιχρισμάτων, βαφών αυτοκινήτων, επιχρισμάτων ξύλου και ειδικών επιχρισμάτων.

H Industrias Titan S.A.U. αποτελεί εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ισπανίας και δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών της στην κατασκευή και εμπορευματοποίηση χρωμάτων (paints), σμάλτων (enamels) και βερνικιών (varnishes). Ο όμιλος Titan δραστηριοποιείται στην κατασκευή και πώληση διακοσμητικών επιχρισμάτων, προστατευτικών επιχρισμάτων και πληρωτικών (fillers).
Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

Κριτήρια Προτεραιότητας

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου


Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017