Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση πράξης συγκέντρωσης των εταιρειών Mothercare plc και Chelsea Stores Holdings Limited
11/05/2007


Στις 04.05.2007 η H Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού (ΕΠΑ) έλαβε γνωστοποίηση εκ μέρους της εταιρείας Mothercare plc ενδεχόμενης πράξης συγκέντρωσης αναφορικά με την πρόθεση της εταιρείας Mothercare plc για απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Chelsea Stores Holdings Limited.

Οι δραστηριότητες των εμπλεκομένων επιχειρήσεων είναι:

- Mothercare plc: ασχολείται με εξειδικευμένο λιανικό εμπόριο προϊόντων για εγκύους, βρέφη και παιδιά ηλικίας οχτώ (8) ετών. Προσφέρει ποικιλία προϊόντων για παιδιά όπως ρούχα, έπιπλα και εξοπλισμό για το σπίτι, είδη για τον ύπνο, για τάισμα των παιδιών, για μπάνιο, εξοπλισμό για ταξίδι καθώς και παιχνίδια μέσω λιανικού εμπορίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και μέσω καταστημάτων franchise διεθνώς.
- Chelsea Stores Holdings Limited: ασχολείται με το σχεδιασμό και το λιανικό εμπόριο παιχνιδιών και άλλων προϊόντων για παιδιά για τις ηλικίες 0 μέχρι 6 ετών, για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και διεθνώς. Επίσης έχει διεθνές δίκτυο franchise και δραστηριοποιείται στο επίπεδο χονδρικού εμπορίου παρέχοντας προϊόντα σε πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς. Έχει επίσης επιχείρηση απευθείας πωλήσεων μέσω του διαδικτύου και μέσω ταχυδρομικών παραγγελιών.


Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της η ΕΠΑ θα εξετάσει την εν λόγω πράξη συγκέντρωσης και στη βάση των τασσόμενων από το Νόμο προθεσμιών θα τοποθετηθεί κατά πόσο εγκρίνεται ή όχι.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου