Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση δικαιωμάτων ορισμένων προϊόντων της Starbucks Corporation από τη Nestlé S.A
29/06/2018


Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι η εταιρεία Nestlé S.A (στο εξής η «Nestlé») με κοινοποίησή της προς την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, γνωστοποίησε ότι προτίθεται να προβεί στην απόκτηση δικαιωμάτων ορισμένων προϊόντων της Starbucks Corporation στο εξής η «Starbucks»).

Η Nestlé είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ελβετίας. Η Nestlé ασχολείται κυρίως με την παραγωγή, εμπορία και πώληση μιας μεγάλης ποικιλίας ειδών τροφίμων και ποτών, συμπεριλαμβανομένου γαλακτοκομικών προϊόντων, καφέ, συσκευασμένων νερών, δημητριακών, προϊόντων μαγειρικής συμπεριλαμβανομένου έτοιμου φαγητού, καρυκευμάτων, σαλτών, και ξηρών ζυμαρικών, παγωτών, ροφημάτων σοκολάτας και τσαγιού, σνακς και είδη φροντίδας ζώων. Η Nestlé δραστηριοποιείται επίσης στους τομείς ιατρικών διατροφικών προϊόντων και προϊόντων περιποίησης δέρματος.

Η επιχείρηση στόχος στην παρούσα πράξη συγκέντρωσης αποτελείται από τα δικαιώματα για την εμπορία, διανομή και πώληση ανά το παγκόσμιο, και υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ορισμένων προϊόντων υπό την επωνυμία των Starbucks, Starbucks Reserve, Teavana, Seattle’s Best Coffee, Starbucks VIA και Torrefazione Italia brands, μέσω των δικτύων των συσκευασμένων καταναλωτικών προϊόντων και καταναλωτικών προϊόντων υπηρεσιών εστίασης. Η Επιχείρηση Στόχος δεν συμπεριλαμβάνει τα καταστήματα Starbucks και τα προϊόντα Starbucks έτοιμα για πόση (“ready-to-drink”).

Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται στη βάση των προνοιών του άρθρου 10(4) των περί Ελέγχου των Συγκεντρώσεων των Επιχειρήσεων Νόμου του 2014.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

whistleblowers

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου