ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα

Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση κοινού ελέγχου του ξενοδοχείου Aldiana Club Zypern Hotel, από τις Muskita Tourist Enterprises Ltd και TUI AG (μέσω της Robinson Club GmbH)
09/11/2020

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι οι Muskita Tourist Enterprises Ltd και TUI AG, με κοινοποίησή τους προς την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, γνωστοποίησαν ότι προτίθενται να προβούν στην απόκτηση κοινού ελέγχου του ξενοδοχείου Aldiana Club Zypern Hotel.

H Muskita Tourist Enterprises Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η εν λόγω εταιρεία ανήκει στον όμιλο εταιρειών Muskita, ο οποίος δραστηριοποιείται στην ιδιοκτησία ξενοδοχείων, στην εμπορία αλουμινίου και στα ακίνητα.

Η Robinson Club GmbH είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η εν λόγω εταιρεία ανήκει στον όμιλο TUI, του οποίου μητρική εταιρεία είναι η TUI AG. Ο εν λόγω όμιλος εταιρειών αποτελεί ένα πολυεθνικό όμιλο ταξιδιού και τουρισμού και δραστηριοποιείται μέσω αεροπορικών εταιρειών, ταξιδιωτικών πρακτόρων , κρουαζιερόπλοιων, θέρετρων και ξενοδοχείων.

Η Επιχείρηση Στόχος στην παρούσα πράξη αποτελείται από μία ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται στο χωριό Αλαμινός στην επαρχία Λάρνακας υπό την επωνυμία Aldiana Club Zypern Hotel και επί του παρόντος ανήκει στη Muskita Tourist Enterprises Ltd. Μετά την ολοκλήρωση της παρούσας πράξης, θα λειτουργεί υπό την επωνυμία Robinson Club Cyprus.

_______________________________________________
Πνευματικά Δικαιώματα © Κυπριακή Δημοκρατία 2021,
Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής