ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Η Επιτροπή

Μέλος - Παναγιώτης Ουστάς
Ο κύριος Παναγιώτης Ουστάς γεννήθηκε στην Άσσια Αμμοχώστου στις 24/12/1960.

Είναι κάτοχος πτυχίου της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς. Από τις 5.10.1987 μέχρι τις 30.4.2002 εργάστηκε στην Τράπεζα Κύπρου, απ’ όπου αποχώρησε οικειοθελώς. Εκεί υπηρέτησε σε πολλές θέσεις, όπως στο Τμήμα Δικαστικών Υποθέσεων και ως Credit officer (χορηγήσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις). Από το 2002 μέχρι το 2012 λειτούργησε γραφείο ειδικού συμβούλου επιχειρήσεων στον τομέα των χρηματοοικονομικών, με την εμπορική επωνυμία OP BUSINESS & EXECUTIVE CONSULTANTS, όπου ανέλαβε την εκπόνηση οικονομικών μελετών, αλλά και τη διαχείριση των χρεωστών/πελατών διαφόρων εταιρειών με τις οποίες συνεργάστηκε. Ακολούθως, εργάστηκε για ένα χρόνο μέχρι τον Ιούλιο του 2013 ως Γραμματέας/Διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Ιδιωτικών Εργατοϋπαλλήλων Κύπρου. Ο κ. Ουστάς διετέλεσε για 20 συνεχή έτη (1991-2011) δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Στροβόλου, όπου κατά την τελευταία πενταετία, διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Προσφορών του Δήμου.

Είναι παντρεμένος με τη Λαμπρινή Λάμπρου Ουστά από το κατεχόμενο χωριό της Επτακώμης της Αμμοχώστου, Ανώτερη Δικηγόρο της Δημοκρατίας στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας και έχει δύο γιούς.

Στις 24 Μαϊου 2018, το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε τον κ. Παναγιώτη Ουστά Μέλος της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού για περίοδο 5 ετών.

  Twitter Icon  Facebook Icon
_______________________________________________   Twitter Icon  Facebook Icon
Πνευματικά Δικαιώματα © Κυπριακή Δημοκρατία 2023,
Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής