ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα

Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Global Data Consortium, Inc. από την Refinitiv US LLC, μέσω της Paramount NC Merger Sub, Inc.
20/04/2022

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Global Data Consortium, Inc. από την Refinitiv US LLC, μέσω της Paramount NC Merger Sub, Inc..

Η Refinitiv US LLC είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Ντέλαγουερ των ΗΠΑ. Ανήκει έμμεσα στην London Stock Exchange Group plc (LSEG, μαζί με τις θυγατρικές της, Όμιλος LSEG). Η LSEG δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων ως παγκόσμιος πάροχος δεδομένων και υποδομής χρηματοπιστωτικών αγορών που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο Όμιλος LSEG προσφέρει ορισμένες περιορισμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής επαλήθευσης ταυτότητας.

Η Paramount NC Merger Sub, Inc. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ. Είναι όχημα ειδικού σκοπού που ιδρύθηκε για τους σκοπούς της προτεινόμενης συγκέντρωσης και δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επιχειρηματική δραστηριότητα. Ανήκει έμμεσα στην London Stock Exchange Group plc.

Η Global Data Consortium, Inc. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ. Η μοναδική επιχειρηματική της δραστηριότητα είναι η επιχείρηση ηλεκτρονικής επαλήθευσης ταυτότητας.

Twitter Icon  
_______________________________________________
Πνευματικά Δικαιώματα © Κυπριακή Δημοκρατία 2022,
Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής