ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα

Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ensign Holdco 1 Ltd από τη Lloyd’s Register Group Ltd
26/07/2022

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι η Lloyd’s Register Group Ltd, με κοινοποίησή της προς την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, γνωστοποίησε ότι προτίθεται να προβεί στην απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ensign Holdco 1 Ltd.

Η Lloyd’s Register Group Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Αγγλίας. Είναι μία παγκόσμια εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών που ειδικεύεται σε υπηρεσίες μηχανικής και τεχνολογίας για την ναυτιλιακή βιομηχανία. Ειδικότερα, οι κύριοι τομείς επιχείρησης της είναι οι υπηρεσίες ταξινόμησης, οι υπηρεσίες ναυτιλιακής απόδοσης, οι υπεράκτιες υπηρεσίες και τα ψηφιακά εργαλεία και λογισμικά. Ανήκει εξ ολοκλήρου στο Lloyd’s Register Foundation, μία πολιτικά και οικονομικά ανεξάρτητη παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ως σκοπό να συμβάλει στην παροχή μίας πιο ασφαλούς, βιώσιμης και ακμάζουσας οικονομίας των ωκεανών.

Η Ensign Holdco 1 Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Αγγλίας και Ουαλίας. Είναι προμηθευτής λύσεων ταξιδιού για την ναυτιλιακή βιομηχανία. Συγκεκριμένα, οι λύσεις της είναι εφαρμογές λογισμικών για χρήση από ναυτιλιακούς πελάτες και εμπίπτουν στις κατηγορίες των ταξιδιών, της υγείας, της ασφάλειας και της ποιότητας, τις περιβαλλοντικές, τους χάρτες και τις εκδόσεις Voyage. Είναι η μητρική εταιρεία του Ομίλου OneOcean.

  Twitter Icon  Facebook Icon
_______________________________________________   Twitter Icon  Facebook Icon
Πνευματικά Δικαιώματα © Κυπριακή Δημοκρατία 2024,
Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής