Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Νέα


Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Antelliq Corporation από την Merck & Co., Inc.
17/01/2019


Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται στη βάση των προνοιών του άρθρου 10(4) των περί Ελέγχου Συγκεντρώσεων των Επιχειρήσεων Νόμου του 2014.

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Antelliq Corporation από την Merck & Co., Inc.

Η Merck & Co., Inc. (“MSD Group”), είναι εταιρεία εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Νιου Τζέρσεϋ, των ΗΠΑ. Η εν λόγω εταιρεία είναι εταιρεία παραγωγής φαρμάκων και χημικών που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα των βιοεπιστημών.

Η Antelliq Corporation, είναι η επιχείρηση στόχος, η οποία είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη στη Πολιτεία Delaware των ΗΠΑ. Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή και διανομή προϊόντων ζωοτεχνίας και έξυπνων λύσεων για τη διαχείριση ζώων φάρμας, κατοικίδιων και ψαριών.  Twitter Icon  Facebook Icon

Cartel Hotline

Αποφάσεις Επιτροπής

Κριτήρια Προτεραιότητας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σχέδιο Δημοσίευσης-Ν.184(Ι)/2017

Δημόσια Διαβούλευση

Πρόγραμμα Αμισθί Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δημόσιες Συμβάσεις

Καν' το Ηλεκτρονικά

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Περί Κϋπρου