ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα

Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση από την Apollo Management, L.P. μετοχικού κεφαλαίου της Spoonflower, Inc, μέσω των Shutterfly LLC και Swan Sherwood Merger Sub, Inc.
23/07/2021

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση αναφορικά με την απόκτηση από τη Apollo Management, L.P., μετοχικού κεφαλαίου της Spoonflower, Inc, μέσω των Shutterfly LLC και Swan Sherwood Merger Sub, Inc.

Η Apollo Management, L.P., είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας του Ντέλαγουερ των Η.Π.Α. και δραστηριοποιείται στις επενδύσεις σε εταιρείες και χρέος που εκδίδεται από εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες παγκοσμίως.

Η Spoonflower, Inc, είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας του Ντέλαγουερ των Η.Π.Α και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και στην διαδικτυακή πώληση εξατομικευμένων (personalised) και προσαρμοσμένων (custom) προϊόντων με βάση το ύφασμα, όπως υφάσματα, ταπετσαρίες και αντικείμενα και υφάσματα διακόσμησης σπιτιού (είδη κλινοστρωμνής, μαξιλάρια, κουρτίνες, κρεμαστά για τον τοίχο και χαρτοπετσέτες και τραπεζομάντηλα κατασκευασμένα από προσαρμοσμένο ύφασμα) σε πελάτες ανά το παγκόσμιο.

Η Shutterfly LLC είναι η μητρική της Swan Sherwood Merger Sub, Inc. η οποία είναι εταιρεία ειδικού σκοπού που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση της προτεινόμενης πράξης συγκέντρωσης.

Twitter Icon  
_______________________________________________
Πνευματικά Δικαιώματα © Κυπριακή Δημοκρατία 2022,
Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής