ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα

Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση της Tatcha LLC από την Conopco, Inc. (Unilever)
05/07/2019

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του ελέγχου της εταιρείας Tatcha LLC από την εταιρεία από την Conopco, Inc. η οποία εμπορεύεται ως Unilever.

Η εταιρεία Tatcha LLC, είναι δημόσια εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας του Delaware, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Η Tatcha δραστηριοποιείται στην κατασκευή και πώληση προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

Η Conopco, Inc. είναι εταιρεία που εδρεύει στην Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ο όμιλος εταιρειών στον οποίο ανήκει η Conopco, Inc., δημιουργήθηκε και διατηρείται από μια σειρά συμφωνιών μεταξύ των μητρικών εταιρειών, Unilever plc και Unilever NV.

Η Unilever N.V. είναι δημόσια εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ολλανδίας και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο αξιών του Άμστερνταμ και της Νέας Υόρκης. Η Unilever plc είναι δημόσια εταιρεία εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Αγγλίας και Ουαλίας και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο αξιών του Άμστερνταμ και της Νέας Υόρκης. Οι εταιρείες Unilever N.V. και Unilever plc δραστηριοποιούνται στους τομείς των τροφίμων, της οικιακής φροντίδας και της προσωπικής φροντίδας.

  Twitter Icon  Facebook Icon
_______________________________________________   Twitter Icon  Facebook Icon
Πνευματικά Δικαιώματα © Κυπριακή Δημοκρατία 2023,
Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής