ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα

Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Internet Tourism Solutions, S.L. από την Hoist Group Spain, S.A.U.
28/07/2022

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την προτεινόμενη απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Internet Tourism Solutions, S.L. από την Hoist Group Spain, S.A.U..

Η Hoist Group Spain, S.A.U. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ισπανίας. Ο Όμιλος Hoist, στον οποίο ανήκει η Hoist Group, είναι ένας συνεργάτης φιλοξενίας για ξενοδοχεία και δημόσιες δραστηριότητες, ο οποίος παρέχει υψηλής ταχύτητας λύσεις πρόσβασης στο διαδίκτυο, υπηρεσίες για συνέδρια, Σύστημα Διαχείρισης Ξενοδοχειακών Ακινήτων και γραμματειακό (back-office) λογισμικό, καθώς και άλλες ανέσεις που απευθύνονται προς τους επισκέπτες.

Η Internet Tourism Solutions, S.L. ( στο εξής η «ITS») είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ισπανίας. Η ITS είναι η ιθύνουσα εταιρεία της Avantio, Inc..

Η Avantio είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Η Avantio δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την πώληση λογισμικού διαχείρισης ακινήτων για ιδιοκτήτες ακινήτων που προορίζονται για ενοικίαση για σκοπούς αναψυχής (property management software for owners of vacation rental properties) (π.χ. διαμερίσματα και επαύλεις). Το εν λόγω λογισμικό επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων για σκοπούς αναψυχής να διαχειρίζονται τις κρατήσεις που πραγματοποιούν οι πελάτες ανά τις πλατφόρμες κρατήσεων τρίτων, όπως το AirBnB, το Booking.com και το Expedia, καθώς και να προγραμματίζουν την άφιξη (check-in), τον καθαρισμό και τη συντήρηση.

  Twitter Icon  Facebook Icon
_______________________________________________   Twitter Icon  Facebook Icon
Πνευματικά Δικαιώματα © Κυπριακή Δημοκρατία 2023,
Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής