ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα

Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της SK Gaming Beteilingungs GmbH από τις εταιρείες Daimler AG και 1. FC Köln GmbH & Co. KGaA
20/03/2019

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της SK Gaming Beteilingungs GmbH από τις εταιρείες Daimler AG και 1. FC Köln GmbH & Co. KGaA

Η Daimler AG είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Γερμανίας και δραστηριοποιείται στην παραγωγή μηχανοκίνητων οχημάτων και στην παροχή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Η 1. FC Köln GmbH & Co. KGaA είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Γερμανίας. Η εν λόγω εταιρεία ανήκει στο 1. Fußball-Club Köln 01/07 e.V, ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σύλλογο της Κολωνίας. Ο κύκλος εργασιών της προέρχεται από την λήψη τελών αδειών, τελών μεταφοράς, μάρκετινγκ, χορηγιών, πώληση εμπορευμάτων, εισιτηρίων κλπ.

Η SK Gaming Beteilingungs Gmb είναι ιθύνουσα εταιρεία και αποτελεί το γενικό συνέταιρο της Η SK Gaming GmbH & Co. KG . Η SK Gaming GmbH & Co. KG είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Γερμανίας και δραστηριοποιείται στα ηλεκτρονικά αθλήματα. Η εν λόγω εταιρεία διατηρεί επαγγελματικές ομάδες για διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια οι οποίες συμμετέχουν σε εμπορικές εκδηλώσεις και σε πρωταθλήματα.

  Twitter Icon  Facebook Icon
_______________________________________________   Twitter Icon  Facebook Icon
Πνευματικά Δικαιώματα © Κυπριακή Δημοκρατία 2023,
Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής