ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα

Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της The Bountiful Company από τη Nestle S.A.
15/02/2022

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι η Nestle S.A., με κοινοποίησή της προς την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού γνωστοποίησε ότι πρόκειται να προβεί σε απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της The Bountiful Company, εξαιρουμένων κάποιων επιχειρήσεών της.

Η Nestle S.A. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ελβετίας και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, την εμπορία και την πώληση μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, τροφίμων και ποτών, περιλαμβανομένων των γαλακτοκομικών προϊόντων, πόσιμων προϊόντων καφέ, συσκευασμένου νερού, δημητριακών, προϊόντων μαγειρικής όπως προπαρασκευασμένων τροφίμων, καρυκευμάτων, σαλτσών και ξηρών ζυμαρικών, παγωτών, πόσιμων προϊόντων σοκολάτας και τσαγιού, προϊόντων ζαχαροπλαστικής, σνακ, τροφών για κατοικίδια και προϊόντων υγιεινής διατροφής.

Η The Bountiful Company είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Νιου Τζέρσι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η οποία δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά διατροφής και συγκεκριμένα στην παραγωγή, εμπορία και προμήθεια βιταμινών, ανόργανων συστατικών/μετάλλων (minerals), φυτικών και άλλων ειδικών συμπληρωμάτων και ενεργών προϊόντων διατροφής.

  Twitter Icon  Facebook Icon
_______________________________________________   Twitter Icon  Facebook Icon
Πνευματικά Δικαιώματα © Κυπριακή Δημοκρατία 2023,
Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής